Η Google πιστεύει ότι τα tablet θα μπορούσαν να ξεπεράσουν τις πωλήσεις φορητών υπολογιστών

Google

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου ‘The Android Show‘, ο CTO της Google για τα tablet, Rich Miner, μίλησε και ήταν αρκετά σίγουρος για το μέλλον των tablet, σε σημείο να δηλώσει ότι “πιστεύω πραγματικά ότι κάποια στιγμή στο όχι πολύ μακρινό μέλλον, θα πωλούνται περισσότερα tablet κάθε χρόνο από ότι φορητοί υπολογιστές. Νομίζω ότι όταν ξεπεράσεις αυτό το σημείο, δεν υπάρχει επιστροφή.”

Επίσης, χάρη στο Android 12L, το νέο λειτουργικό σύστημα της Google που έχει σχεδιαστεί ειδικά για συσκευές με μεγάλη οθόνη, τα tablet θα μπορούσαν να αποτελέσουν ένα σημαντικό σημείο καμπής: “Τα tablet χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο για δημιουργικότητα και παραγωγικότητα. Επίσης, γι’ αυτόν τον λόγο, πιστεύω ότι θα υπάρξει άλλο ένα κύμα εφαρμογών σχεδιασμένων κυρίως για αυτά.”

Η Google, επομένως, ποντάρει αναμφίβολα στα tablet και σε ένα μέλλον, “όχι πολύ μακρινό” σύμφωνα με τον Miner, στο οποίο οι συσκευές αυτές θα είναι ακόμη πιο διαδεδομένες από κάθε φορητό υπολογιστή.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.