Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 15.3.1 για όλους τους κατόχους iPhone και iPad

iOS 15.3.1

Η Apple μόλις κυκλοφόρησε το iOS 15.3.1, το νέο update που περιλαμβάνει αρκετές επιδιορθώσεις ασφάλειας και προσβασιμότητας. Ας μάθουμε τι αλλάζει με αυτήν την ενημέρωση.

Δύο εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του iOS 15.3, η Apple κυκλοφορεί τώρα το iOS 15.3.1 και το iPadOS 15.3.1 για χρήστες iPhone και iPad. Η Apple ισχυρίζεται ότι αυτή η ενημέρωση περιλαμβάνει αρκετές ενημερώσεις ασφαλείας και μια επιδιόρθωση για ένα σφάλμα που επηρεάζει τις οθόνες Braille.

Μπορείτε να ενημερώσετε το iPhone σας σε iOS 15.3.1 μεταβαίνοντας στην εφαρμογή Ρυθμίσεις, επιλέγοντας Γενικά και στη συνέχεια Ενημέρωση λογισμικού. Ο αριθμός έκδοσης για τη σημερινή ενημέρωση είναι 19D52. Η ενημέρωση είναι διαθέσιμη για χρήστες που βρίσκονται στο iOS 15.3, όχι για χρήστες που έχουν iOS 15.4 beta.

Οι σημειώσεις της Apple αναφέρουν: “Το iOS 15.3.1 παρέχει σημαντικές ενημερώσεις ασφαλείας για το iPhone σας και διορθώνει ένα πρόβλημα που θα μπορούσε να προκαλέσει πάγωμα των οθονών Braille.”

Διατίθεται για: iPhone 6s και μεταγενέστερα, iPad Pro (όλα τα μοντέλα), iPad Air 2 και μεταγενέστερα, iPad 5ης γενιάς και μεταγενέστερα, iPad mini 4 και μεταγενέστερα, και iPod touch (7ης γενιάς)

Η Apple κυκλοφορεί επίσης τις ακόλουθες ενημερώσεις:

  • iPadOS 15.3.1
  • watchOS 8.4.2
  • macOS Monterey 12.2.1

Το iOS 15.3 κυκλοφόρησε σε όλους τους χρήστες τον περασμένο μήνα με αρκετές διορθώσεις απόδοσης και ασφάλειας. Μία από τις πιο αξιοσημείωτες αλλαγές ήταν μια επιδιόρθωση για μια ευπάθεια του Safari που θα μπορούσε να διαρρεύσει το ιστορικό περιήγησής σας και τα δεδομένα Google ID σε ιστότοπους που επισκεφτήκατε. Η σημερινή ενημέρωση βελτιώνει περαιτέρω την εμπειρία.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.