Η Apple ετοιμάζει αρκετές νέες λειτουργίες για το Apple Watch

Apple Watch Series 7

Το Apple Watch δεν ήταν το πρώτο smartwatch στην αγορά, αλλά είναι αναμφίβολα το πιο δημοφιλές. Τώρα, μια νέα διαρροή μπορεί να έχει αποκαλύψει ένα πλήθος χαρακτηριστικών λογισμικού που έρχονται στο εγγύς μέλλον.

Ο Mark Gurman του Bloomberg περιέγραψε λεπτομερώς μια σειρά από χαρακτηριστικά λογισμικού που έρχονται σύντομα στη σειρά Apple Watch στο ενημερωτικό δελτίο Power On. Ορισμένα από αυτά τα χαρακτηριστικά θα φτάσουν με το Apple Watch Series 8 αργότερα φέτος.

Δύο από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά είναι μια νέα λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας και η δορυφορική συνδεσιμότητα για ορισμένες καταστάσεις. Στην περίπτωση του πρώτου, η νέα λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας θα λειτουργεί με εφαρμογές και άλλες λειτουργίες, σε αντίθεση με την προηγούμενη λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας που έδειχνε μόνο το ρολόι. Όσον αφορά στη δεύτερη, η Apple φέρεται να χρησιμοποιεί δορυφόρους για σύντομα μηνύματα και ειδοποιήσεις έκτακτης ανάγκης σε περιοχές χωρίς συνδεσιμότητα κινητής τηλεφωνίας.

Κατά τα άλλα, ο Gurman λέει επίσης ότι έρχεται η ανίχνευση κολπικής μαρμαρυγής, νέες προπονήσεις και νέες προσόψεις ρολογιού. Η εφαρμογή Health αναμένεται επίσης να αποκτήσει νέες λειτουργίες παρακολούθησης που σχετίζονται με τον ύπνο, την υγεία των γυναικών και τη φαρμακευτική αγωγή.

Δεν υπάρχει καμία πληροφορία για συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που θα είναι αποκλειστικά για το Apple Watch Series 8, αλλά δε βλέπουμε κανένα λόγο για χαρακτηριστικά όπως η νέα λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας και η ανίχνευση επιβάρυνσης από κολπική μαρμαρυγή να παραλείπουν τα προηγούμενα μοντέλα.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.