Η αποκάλυψη του PSVR 2 είναι κοντά

PSVR2

Το PSVR 2 βρίσκεται σε καλό δρόμο, αλλά η Sony δεν έχει αποκαλύψει ακόμη καμία πληροφορία σχετικά με την τιμή ή την ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας συσκευής. Σύμφωνα με φήμες, ωστόσο, φαίνεται ότι η ιαπωνική εταιρεία εργάζεται πάνω σε μια νέα παρουσίαση. Σε αυτό το πλαίσιο θα μπορούσε να παρουσιαστεί επίσημα η νέα συσκευή.

Ο Tom Henderson, αναφέρει στο Twitter ένα υποτιθέμενο email από στελέχη της Sony. Το θέμα αυτού του email έχει ως εξής: “Παρουσίαση του PlayStation VR2”. Παρόλο που δεν υπάρχει ακόμα επιβεβαίωση, ο Henderson λέει ότι θα μπορούσε να υποδηλώνει ότι η Sony σχεδιάζει μια εκδήλωση για την παρουσίαση του PSVR 2. Η βάση για αυτή τη θεωρία είναι ότι μια παρόμοια εκδήλωση έχει ήδη πραγματοποιηθεί στο παρελθόν. Πριν από την επίσημη αποκάλυψη του PS5, η ιαπωνική εταιρεία έστειλε ένα παρόμοιο email. Στην περίπτωση αυτή, η επίσημη παρουσίαση πραγματοποιήθηκε μόλις δύο εβδομάδες μετά την αποστολή του μηνύματος.

Επίσης, πρόσφατα, ο αναλυτής τεχνολογίας Ryan Baez αποκάλυψε ότι η Sony εργάζεται πάνω σε πολλούς τίτλους για το PSVR 2. Συνολικά, γίνεται λόγος για περίπου 350 παιχνίδια για το PS5, ένα μεγάλο μέρος των οποίων θα είναι τίτλοι AAA. Αυτό δε σημαίνει ότι οι εν λόγω τίτλοι θα αναπτυχθούν αποκλειστικά σε εικονική πραγματικότητα, αλλά ότι θα έχουν πλήρη συμβατότητα με το VR της Sony. Έτσι, είναι πιθανό κάποιοι από τους τίτλους που είναι ήδη διαθέσιμοι στην αγορά να λάβουν επίσης μια ενημέρωση για συμβατότητα με το VR.

Στο τέλος του παραπάνω tweet, διαβάζουμε επίσης ότι και άλλοι δημοσιογράφοι, όπως οι Jeff Grubb και Greg Miller, καθώς και ο προαναφερθείς Tom Henderson, έχουν επίσης λάβει επιβεβαίωση για μια πιθανή αποκάλυψη του PSVR 2.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.