Φήμη: Event για το PSVR2 αναμένεται σύντομα

PSVR2

Ύστερα από πολλές φήμες και εικασίες για ένα State of Play της Sony, κατά το οποίο θα μάθουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του God of War Ragnarok, άρχισαν και αυτές σχετικά με ένα event αφιερωμένο αποκλειστικά στο επερχόμενο PSVR2, στο οποίο θα έχουμε περισσότερες και πιο ουσιαστικές πληροφορίες.

Τις παραπάνω φήμες, ξεκίνησε ο δημοσιογράφος και insider της βιομηχανίας, Jeff Grubb, ο οποίος υπαινίσσεται ότι το PSVR2 πρόκειται να κυκλοφορήσει είτε τέλη του 2022, είτε αρχές του 2023, με το τελευταίο να συμπίπτει με αναφορές που δήλωναν ότι η συσκευή θα κυκλοφορήσει κατά το πρώτο τρίμηνο του 2023.

Επιπρόσθετα, σύμφωνα με αλλά δημοσιεύματα, η Sony, όπως και οι περισσότερες εταιρείες πλέον, σκοπεύει να παρουσιάσει το δικό της αποκλειστικό event, κάπου στις αρχές του Ιουνίου. Ένας ακόμη γνωστός insider της βιομηχανίας, ο Tom Henderson, είπε ότι θα δούμε αρκετά events εταιρειών κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, συμπεριλαμβανομένου ενός και της Sony. Αν αυτό είναι αλήθεια, τότε δεν είναι καθόλου απίθανο η Sony να πραγματοποιήσει το δικό της event τον Ιούνιο, με σκοπό να συμπληρώσει το κενό της Ε3, παρουσιάζοντας νέες πληροφορίες για πολλά από τα επερχόμενα παιχνίδια της, καθώς και νεότερα σχετικά με το PSVR2. Πιθανόν και μια ημερομηνία κυκλοφορίας.

Παρόλα αυτά, ο Grubb, είπε πιο συγκεκριμένα μέσα από ένα βίντεο που μπορείτε να δείτε παρακάτω:

«Τα μόνα βουητά που έχω ακούσει είναι ότι σκοπεύουν να το δείξουν ξανά (το PSVR2) με πιο ουσιαστικό τρόπο πολύ σύντομα. Δε θα εκπλαγώ αν κάποια από αυτά σχετίζονται με την E3. Εδώ είναι όμως που μπερδεύουν οι φήμες, καθώς ίσως φιλοξενήσουν μια μικρότερη εκδήλωση όπου επιδεικνύουν το PSVR 2 και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι ακούν ότι θα υπάρξει μια ‘PlayStation E3’ παρουσίαση στις αρχές Ιουνίου. Ίσως είναι απλώς μια αποκλειστική για το PSVR 2, η οποία υποθέτω ότι εξακολουθεί να μετράει.»

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.