Έρχεται Xbox Series X Diablo 4 Edition;

Xbox series X

Ένα Xbox Series X Diablo 4 Edition φέρεται να είναι στα σκαριά, σύμφωνα με τον γνωστό Γάλλο leaker billbil-kun, ο οποίος προς το παρόν δεν μπορεί να δώσει πολλές λεπτομέρειες για την κονσόλα πέρα από την τιμή και την ημερομηνία κυκλοφορίας, η οποία είναι σαφώς η ίδια με το παιχνίδι της Blizzard: 6 Ιουνίου.

Diablo 4

Διαθέσιμη για $559,99, η κονσόλα Xbox Series X με το εμπορικό σήμα Diablo 4 μπορεί να μην είναι πακέτο, ή τουλάχιστον αυτός ο όρος δεν χρησιμοποιείται στην περιγραφή του προϊόντος, οπότε μπορεί να είναι απλώς μια κονσόλα με σχεδιασμό εμπνευσμένο από το action RPG, αλλά χωρίς να περιλαμβάνεται ο τίτλος.

Λίγες ώρες μετά την εικόνα που αποκαλύπτει τον πλήρη χάρτη του Diablo 4, ο ενθουσιασμός για το παιχνίδι αυξάνεται περαιτέρω, ειδικά από τους επίδοξους νέους ιδιοκτήτες ενός Xbox Series X. Ο billbil-kun δεν μπόρεσε να πει πότε ακριβώς θα έρθει η επίσημη ανακοίνωση αυτής της έκδοσης Xbox Series X Diablo 4 Edition, αλλά φανταζόμαστε ότι δεν θα αργήσει.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.