Έρχεται σημαντική αύξηση στην παραγωγή του PS5

PS5

Η Sony ανακοίνωσε ότι το PS5 έχει ξεπεράσει και επίσημα τις πωλήσεις 20 εκατομμυρίων κομματιών. Η κονσόλα δεν έφτασε τόσο γρήγορα όσο ο προκάτοχός της σε αυτό το νούμερο, αλλά στην εταιρεία πιστεύουν ότι είναι θέμα χρόνου να ξεπεραστούν οι εμπορικές επιδόσεις του PlayStation 4.

Η αντιπρόεδρος της PlayStation που είναι αρμόδια για τις παγκόσμιες πωλήσεις και τις επιχειρηματικές λειτουργίες, ανέφερε ότι η εταιρεία προγραμματίζει μία σημαντική άνοδο στο ρυθμό παραγωγής του PS5 κατά τη διάρκεια του 2022. Στη Sony θεωρούν ότι η μεγαλύτερη διαθεσιμότητα θα αυξήσει σημαντικά την εμπορική επιτυχία του PlayStation 5. Η σκέψη τους φαίνεται λογική, αφού η διαθεσιμότητα έχει αποτελέσει τον κύριο παράγοντα που κρατά πίσω την κονσόλα σε ό,τι αφορά στις πωλήσεις, αφού το κοινό έχει ανταποκριθεί σε γενικές γραμμές.

Τους τελευταίους μήνες, τα Xbox Series X και S έχουν ξεπεράσει σε πωλήσεις την κονσόλα της Sony. Αυτό φαίνεται πως ήταν αποτέλεσμα της καλύτερης διαθεσιμότητας που παρουσίασαν και λιγότερο της προτίμησης του κοινού για τις κονσόλες της Microsoft.