Επίσημο το TicWatch Pro 3 Sports

TicWatch Pro 3 Sports

Η Mobvoi κυκλοφόρησε μια βελτιωμένη έκδοση του δημοφιλούς smartwatch TicWatch Pro 3. Αυτό το μοντέλο είναι αφιερωμένο στους λάτρεις των σπορ και φέρνει μαζί του μερικές ενδιαφέρουσες βελτιώσεις λογισμικού σε σχέση με τον προκάτοχό του.

Το TicWatch Pro 3 Sports, δίνει μεγαλύτερη έμφαση στις υποστηριζόμενες αθλητικές δραστηριότητες, οι οποίες έχουν αυξηθεί από τις 10 του προηγούμενου μοντέλου (όπως τρέξιμο, ποδηλασία, κολύμπι και γιόγκα) σε περισσότερες από 100, καθιστώντας το μια εξαιρετική λύση για όσους θέλουν έναν βοηθό για τις προπονήσεις τους.

Χαρακτηριστικά και τιμή του TicWatch Pro 3 Sports

Ποδόσφαιρο, σκι, βόλεϊ και ράγκμπι είναι ανάμεσα στα αθλήματα που υποστηρίζονται από το νέο smarwatch της Mobvoi, για να αναφέρουμε μόνο μερικά από αυτά και το λογισμικό έχει βελτιστοποιηθεί ώστε να παρέχει λεπτομερή δεδομένα προπόνησης, όπως η διάρκεια, θερμίδες, ο καρδιακός ρυθμός και άλλοι δείκτες.

TicWatch Pro 3 Sports

Άλλα χαρακτηριστικά του TicWatch Pro 3 Sports περιλαμβάνουν τον έξυπνο αλγόριθμο TicMotion, ένα σύστημα που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια σειρά από επαγγελματικές συμβουλές για διάφορα αθλήματα (μπορεί να αναγνωρίζει αυτόματα ορισμένες δραστηριότητες, όπως το περπάτημα, το τρέξιμο και την ποδηλασία, και να εμφανίζει στους χρήστες πρόσθετα δεδομένα).

Το smartwatch διαθέτει επίσης οθόνη AMOLED 1,39 ιντσών με ανάλυση 454 x 454 pixel και μια δεύτερη οθόνη FSTN LCD στην κορυφή, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 4100, περίβλημα από ανοξείδωτο ατσάλι 316L, αισθητήρα κορεσμού οξυγόνου στο αίμα, μπαταρία 577 mAh και Wear OS της Google.

Στην Κίνα, είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία στην τιμή των 1.999 γουάν (που ισοδυναμεί με περίπου 280 ευρώ). Περιμένουμε επίσημες πληροφορίες για να μάθουμε αν θα κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.