Επίσημο το realme Pad Mini

Realme Pad Mini

Η realme αποκάλυψε τελικά το realme Pad Mini, αφού το οικονομικό tablet ήταν αντικείμενο διαρροών, φημών και επίσημων teasers τις τελευταίες εβδομάδες. Όπως επιβεβαιώνεται από την ίδια την εταιρεία, πρόκειται για το μικρότερο αδελφό του ήδη γνωστού realme Pad, από το οποίο κληρονομεί μέρος του σχεδιασμού και ενσωματώνει τη στρατηγική κάθε συσκευής της εταιρείας: επιθετική τιμή και καλά χαρακτηριστικά.

Με αυτό κατά νου, ας γνωρίσουμε το νέο οικονομικό tablet της realme, που ενδεχομένως να είναι μία από τις νέες καλύτερες αγορές στην κατηγορία τιμών 200-250 ευρώ.

realme Pad Mini: χαρακτηριστικά και τιμή

Με σχεδίαση που χαρακτηρίζεται από ένα σασί από αλουμίνιο unibody, το μπροστινό μέρος της συσκευής διαθέτει οθόνη LCD 8,7 ιντσών με καλή βελτιστοποίηση των πλαισίων, στο βαθμό που αυτό είναι εφικτό για ένα οικονομικό tablet. Στο εσωτερικό βρίσκεται ο οικονομικός Unisoc T616, ένας ολοένα και πιο δημοφιλής οκταπύρηνος επεξεργαστής, μαζί με 3/4 GB μνήμης RAM και 32/64 GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD έως και 1 TB.

Realme Pad Mini

Στον τομέα της κάμερας είναι αρκετά βασικό, με έναν αισθητήρα 8 MP στο πίσω μέρος και έναν αισθητήρα 5 MP στην πρόσοψη, ενώ υπάρχει επίσης υποστήριξη για συνδεσιμότητα 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth 5.0 και υποδοχή ήχου 3,5 mm. Στο λογισμικό έχουμε Android 11 με το realme UI 2.0, ελπίζουμε ότι σύντομα θα αναβαθμιστεί σε Android 12, όπως θα γίνει και με το αδελφάκι του realme Pad μέχρι το τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Το νέο οικονομικό tablet της realme είναι διαθέσιμο από σήμερα σε τιμή περίπου 180 USD για την έκδοση με 3 GB RAM και 32 GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο. Δεν υπάρχουν ενδείξεις σχετικά με το αν η συσκευή θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.