Επίσημα PlayStation 5 “Pro” χειριστήρια έρχονται σύντομα

PlayStation 5

Σύμφωνα με μια νέα αναφορά από το γνωστό δημοσιογράφο και insider της βιομηχανίας, Tom Henderson, νέα, γνήσια, “Pro” χειριστήρια PlayStation 5, πρόκειται να αποκαλυφθούν σύντομα από τη Sony.

Στην αναφορά του, ο Henderson, γράφει ότι τα επερχόμενα χειριστήρια έχουν επί του παρόντος τη κωδική ονομασία «Hunt», τα οποία αναμένεται να περιέχουν επίσης αρκετά νέα χαρακτηριστικά, όπως αποσπώμενους αναλογικούς μοχλούς, trigger stops, καθώς και πίσω κουμπιά, ή αλλιώς τα λεγόμενα flappy paddles.

Σύμφωνα με τις πηγές του δημοσιογράφου, τα επερχόμενα χειριστήρια θα διατηρήσουν την ίδια εμφάνιση με τα ήδη υπάρχοντα της κονσόλας, ωστόσο θα έρθουν με μερικές τροποποιήσεις. Πιο συγκεκριμένα, μια από τις μεγαλύτερες αλλαγές αποτελεί η προσθήκη ενός κουμπιού κάτω από τους αναλογικούς μοχλούς, το οποίο θα επιτρέπει στους παίκτες, όπως αναφέραμε και παραπάνω, να αφαιρούν όποτε επιθυμούν τους μοχλούς. Επιπλέον, σύμφωνα με το πρωτότυπο, φαίνεται πως τα χειριστήρια θα περιέχουν και νέες λαβές, οι οποίες είναι επίσης αποσπώμενες, με σκοπό να «κάθονται» καλύτερα στα χέρια των παικτών.

Ακόμα, σύμφωνα με την ίδια πηγή του Henderson, τα επερχόμενα χειριστήρια, τα οποία ονομάζει «PlayStation 5 Pro Controllers», θα έρθουν και με σημαντικές αναβαθμίσεις όσον αφορά στο software που περιέχουν.

Για την ώρα δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς πρόκειται να αποκαλυφθούν και επίσημα από τη Sony, με τη μόνη απάντηση που υπάρχει αυτή τη στιγμή, να είναι ότι αναμένεται να αποκαλυφθούν σύντομα. Ένα σχετικά πιθανό σενάριο, είναι η αποκάλυψή τους να συνοδευτεί με την ημερομηνία κυκλοφορίας του God of War Ragnarok, το οποίο σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, θα κυκλοφορήσει φέτος το Νοέμβριο για PlayStation 5 και PlayStation 4.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.