Διέρρευσε ο σχεδιασμός του Huawei Watch GT 3 Pro

Huawei

Η Huawei φαίνεται να ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση του Huawei Watch GT 3, τουλάχιστον αυτό φαίνεται να υποδηλώνει η εμφάνιση στο διαδίκτυο μερικών εικόνων που μας δείχνουν πώς θα πρέπει να μοιάζει.

Το Huawei Watch GT 3 Pro, το φημολογούμενο όνομα του νέου smartwatch από την Huawei, θα μπορούσε να κυκλοφορήσει επίσημα μέχρι το τέλος του μήνα και θα πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον δύο εκδόσεις.

Τι γνωρίζουμε για το Huawei Watch GT 3 Pro αυτή τη στιγμή

Σύμφωνα με τον RODENT950 στο Twitter, η εταιρεία αναμένεται να κυκλοφορήσει τουλάχιστον τρεις εκδόσεις του Huawei Watch GT 3 Pro:

  • Κεραμικό λευκό ασημί με δερμάτινο λουράκι
  • Κεραμικό λευκόχρυσο με κεραμικό λουράκι
  • Μαύρο με λουράκι τιτανίου

Το νέο ρολόι της Huawei αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά με το HarmonyOS (πιθανότατα την έκδοση 2, καθώς η επόμενη έκδοση δεν αναμένεται να είναι διαθέσιμη πριν από το τέλος του έτους).

Οι εικόνες που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο δείχνουν το Huawei Watch GT 3 Pro σε δύο σχέδια, και τα δύο με λευκά πλαίσια γύρω από την οθόνη. Μένει να δούμε πόσα στυλ σχεδιάζει να λανσάρει η εταιρεία αλλά, με βάση τις πληροφορίες που είναι διαθέσιμες σήμερα, θα πρέπει να έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη premium smartwatch.

Δυστυχώς, καμία από τις δύο εικόνες δεν περιγράφει λεπτομερώς πώς το Huawei Watch GT 3 Pro θα διαφέρει από το απλό μοντέλο, αλλά αν πάρετε την προηγούμενη γενιά ως βάση, μπορείτε να περιμένετε ότι το νέο smartwatch θα έχει έμφαση στις λειτουργίες παρακολούθησης της υγείας.

Περιμένουμε επίσημες πληροφορίες για να μάθουμε αν το smartwatch θα κυκλοφορήσει πράγματι μέχρι το τέλος Απριλίου και αν η διαθεσιμότητά του θα περιοριστεί σε ορισμένες αγορές.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.