Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά του Vivo Pad

Vivo Pad

Η Vivo ετοιμάζεται να μπει στην αγορά των tablet με το Vivo Pad. Με το σχεδιασμό του να είναι ήδη γνωστός, πλέον έχουν βγει στην επιφάνεια και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, χάρη στον tipster Abhishek Yadav.

Σύμφωνα με τη διαρροή, το tablet θα διαθέτει οθόνη ανάλυσης 2,5K, με υποστήριξη Dolby Vision. Δε γνωρίζουμε αν πρόκειται για OLED ή LCD panel. Στο εσωτερικό λέγεται πως θα δούμε επεξεργαστή Snapdragon 870, συνοδευόμενο από 8 GB μνήμης RAM. Στο πίσω μέρος θα υπάρχει διπλή κάμερα, ενώ για τον ήχο έχουμε τέσσερα ηχεία. Ως λειτουργικό σύστημα θα υπάρχει OriginOS, βασισμένο στο Android 11, ενώ θα υποστηρίζεται και Vivo Pencil.

Παλαιότερες φήμες έκαναν λόγο για οθόνη LCD 120 Hz και μπαταρία 7.860 mAh, που υποστηρίζει ταχεία φόρτιση 44 W. Για τις κάμερες έχει ακουστεί πως η κύρια θα είναι 13 MP, που θα συνοδεύεται από μία 8 MP, ενώ μία 8 MP σε punch-hole θα είναι υπεύθυνη για τις selfie.

Στα του σχεδιασμού, θα έχουμε επίπεδες άκρες και μεταλλικό πίσω panel. Η φόρτιση θα γίνεται με θύρα USB-C και στο πλάι θα υπάρχει το power button και τα πλήκτρα της έντασης. Η συσκευή αναμένεται να εμφανιστεί μαζί με τα Vivo X Fold και Vivo X Note, στις 28 Μαρτίου.