Διέρρευσαν φωτογραφίες του νέου διπλού φορτιστή της Apple

Διπλό φορτιστή

Το ChargerLAB μοιράστηκε εικόνες του ακυκλοφόρητου φορτιστή 35 watt της Apple με δύο θύρες USB Type-C. Ο σχεδιασμός του φορτιστή φαίνεται να είναι συμπαγής, ενώ υποστηρίζεται ότι είναι συμβατός με ένα ευρύ φάσμα συσκευών της Apple, όπως iPhoneiPad και το τελευταίο MacBook Air.

Στο πλαίσιο αυτό, μόλις πριν από λίγες ημέρες, εμφανίστηκε για λίγο ένα έγγραφο στην επίσημη ιστοσελίδα της Apple που αναφερόταν στον νέο φορτιστή. Έγραφε: “Χρησιμοποιήστε τον φορτιστή διπλής θύρας USB-C 35W της Apple και ένα καλώδιο USB-C (δεν περιλαμβάνεται) για να φορτίσετε τη συσκευή σας. Συνδέστε ένα καλώδιο USB-C σε μία από τις θύρες του τροφοδοτικού, επεκτείνετε τους ηλεκτρικούς πόλους (εάν είναι απαραίτητο) και, στη συνέχεια, συνδέστε σταθερά το τροφοδοτικό σε μια πρίζα. Βεβαιωθείτε ότι η πρίζα ρεύματος είναι εύκολα προσβάσιμη για την αποσύνδεση. Συνδέστε το άλλο άκρο του καλωδίου στη συσκευή σας”.

Τέλος, ο Kuo δήλωσε ότι ο φορτιστής θα χρησιμοποιεί τεχνολογία νιτριδίου του γαλλίου (GaN), επιτρέποντάς του να είναι ελαφρύτερος και κυρίως πιο αποδοτικός.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.