Διέρρευσαν εικόνες και χαρακτηριστικά των Xiaomi Buds 3T Pro

Xiaomi Buds 3T Pro

Τα Xiaomi Buds 3T Pro αναμένεται να παρουσιαστούν μαζί με τις ναυαρχίδες της σειράς Xiaomi 12 και το Xiaomi Watch S1 Active. Ενόψει της κυκλοφορίας τους, τα earbuds βρέθηκαν στο κατάστημα GreaTecno, όπου μπορούμε να δούμε φωτογραφίες τους, αλλά και τα χαρακτηριστικά τους.

Τα Xiaomi Buds 3T Pro διαθέτουν in-ear σχεδιασμό και έρχονται σε θήκη λευκού και μαύρου χρώματος. Θα είναι εξοπλισμένα με dual drivers 10 χιλιοστών και θα υποστηρίζουν Active Noise Cancellation έως και 40 dB. Καθένα από τα ακουστικά θα έχει μπαταρία 38 mAh, ενώ όλο το πακέτο μαζί θα φτάνει τα 380 mAh. Έτσι, χωρίς το ANC, θα μπορούν να προσφέρουν έως και 6 ώρες μπαταρίας, χρόνος που μαζί με τη θήκη φτάνει έως και τις 24 ώρες. Ακόμα, υπάρχει υποστήριξη τόσο για ενσύρματη όσο και για ασύρματη φόρτιση.

Επιπλέον, τα earbuds θα έρχονται με συνδεσιμότητα Bluetooth 5.2 και θα υποστηρίζουν features όπως voice assistant support, spatial audio, transparency mode, game mode, LHDC 4.0 codec και πιστοποίηση IP55.

Η τιμή που υπάρχει στο κατάστημα για τα Buds 3T Pro ανέρχεται στα 127,56€, μαζί με τους φόρους. Στο πακέτο θα περιλαμβάνεται πέρα από τα ακουστικά και τη θήκη, ένα καλώδιο φόρτισης, τρία ζευγάρια από σφουγγαράκια και φυσικά το user manual.