Διέρρευσε ο σχεδιασμός των Sony LinkBuds S

Sony LinkBuds S

Μετά τα πρώτα LinkBuds, διέρρευσε ένα δεύτερο μοντέλο για τη σειρά, τα Sony LinkBuds S. Αυτά παρουσιάζονται αρκετά διαφορετικά, θυμίζοντας μία πιο φθηνή έκδοση των WF-1000XM4.

Η επίσημη ονομασία αναμένεται να είναι Sony LinkBuds S (WF-LSN900), με το αρχικό μοντέλο να έχει τον αριθμό WF-L900. Το πρώτο μοντέλο διέθετε μία οπή στο κέντρο του ear tip που επιτρέπει στον ambient ήχο να περνά χωρίς να διακόπτεται. Ωστόσο, το μοντέλο “S” δε διαθέτει κάτι τέτοιο. Αντ’ αυτού, θα διαθέτει ένα Ambient Mode, που θεωρητικά θα κάνει το ίδιο. Κάτι ανάλογο έχει χρησιμοποιηθεί σε πολλά μοντέλα, αλλά δεν έχει ικανοποιήσει τις προσδοκίες.

Sony LinkBuds S

Ωστόσο, στα Sony LinkBuds S το mode αυτό θα ενεργοποιείται αυτόματα. Τα buds θα “μαθαίνουν” τη συμπεριφορά του χρήση και θα εναλλάσσονται μεταξύ του Ambient και του ANC mode και θα είναι το πρώτο μοντέλο που θα κάνει κάτι τέτοιο.

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα των νέων buds θα είναι το Active noise cancellation (ANC). Το setup θα είναι παρόμοιο με αυτό των WF-1000XM4, ενώ θα προσφέρουν και καλύτερο επίπεδο ήχου από το original μοντέλο, κατά την αναπαραγωγή μουσικής.

Τα Sony LinkBuds S θα είναι διαθέσιμα σε τρία χρώματα: Black, White και Gold. Για την ώρα δε γνωρίζουμε κάτι σχετικά με την τιμή τους. Τα πρώτα LinkBuds κοστολογούνταν στα 180€, ενώ τα WF-1000XM4 έχουν MSRP στα 280€, οπότε αναμένουμε κάτι ενδιάμεσο.