Αυτά είναι τα πιο περίεργα χειριστήρια για Xbox που έχουμε δει ποτέ

Xbox

Το Xbox ανακοίνωσε μια ειδική συνεργασία με την Paramount Pictures για τη δημιουργία μιας κονσόλας Xbox Series S και ενός χειριστηρίου με θέμα το Sonic and Knuckles, εμπνευσμένο από τη νέα ταινία που βγαίνει στις αίθουσες.

xbox sonic

Εκτός από τις απεικονίσεις των δύο χαρακτήρων, η συλλεκτική κονσόλα περιλαμβάνει ένα χρυσό δαχτυλίδι γύρω από τον εξαερισμό. Ωστόσο, το καλύτερο μέρος είναι τα χειριστήρια, καθώς είναι καλυμμένα με “τρίχες”, ή μάλλον με ένα υλικό που προσομοιώνει τη μπλε και κόκκινη γούνα του Sonic και του Knuckles.

Τα περιφερειακά με θέμα το Sonic αποτελούν μέρος ενός διαγωνισμού στον οποίο μπορείτε να λάβετε μέρος τώρα. Απλά ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Ακολουθήστε το λογαριασμό Xbox στο Twitter

Κάντε retweet αυτό το tweet με το hashtag #XboxSonic2Sweepstakes

Πιστεύουμε ότι πολύ δύσκολα θα χρησιμοποιήσει κάποιος αυτά τα χειριστήρια καθώς δεν μπορούμε να σκεφτούμε ένα τρόπο να μείνουν καθαρά αλλά και να μην ιδρώσουν υπερβολικά τα χέρια του χρήστη. Καλή τύχη αν λάβετε μέρος στο διαγωνισμό.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.