Το YouTube σκέφτεται νέους τρόπους για τη δημιουργία εσόδων από τα Shorts

Youtube

Σε μια μακροσκελή ανάρτηση, το YouTube εξήγησε πώς σκοπεύει να βελτιώσει τη λειτουργία Shorts, προσφέροντας νέους τρόπους στους δημιουργούς να δημιουργούν έσοδα από τα βίντεό τους και γενικά, μίλησε για τις δυνατότητες που θα κυκλοφορήσουν στην πλατφόρμα το 2022.

Πρώτα απ ‘όλα, έρχονται νέες λειτουργίες που σχετίζονται με τα Shorts, όπως νέα εφέ και η δυνατότητα απάντησης σε ένα σχόλιο με ένα σύντομο βίντεο (όπως συμβαίνει για παράδειγμα στο TikTok). Επιπλέον, θα έρθουν νέες μέθοδοι για τη δημιουργία εσόδων από περιεχόμενο, εισάγοντας το SuperChat σε Shorts και τη δυνατότητα αγοράς ενός προϊόντος μέσα από ένα βίντεο. Στο τελευταίο, η εταιρεία είπε ότι εργάζεται για να βρει νέους τρόπους για να συμπεριλάβει λειτουργίες αγορών στην πλατφόρμα.

Αλλαγές έρχονται επίσης στο YouTube Studio, το οποίο θα περιλαμβάνει σύντομα νέα εργαλεία για να κατανοήσετε πώς αλληλεπιδρούν οι θεατές με ένα βίντεο. Οι δημιουργοί περιεχομένου θα μπορούν σύντομα να μεταδίδουν ζωντανά μαζί και να κάνουν δώρο συνδρομές. Η ενοποίηση μεταξύ της τηλεόρασης και της εφαρμογής για κινητά θα βελτιωθεί επίσης: σύντομα, θα είναι δυνατή η σύνταξη ενός σχολίου απευθείας από το smartphone κατά την αναπαραγωγή ενός βίντεο στην τηλεόραση (με την προϋπόθεση ότι και στις δύο συσκευές είστε συνδεδεμένοι με τον ίδιο λογαριασμό). Η εφαρμογή YouTube TV θα λάβει επίσης νέο σχεδιασμό, που θα διευκολύνει την παρακολούθηση περιεχομένου.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.