Το Twitter επιβεβαιώνει επίσημα την άφιξη του κουμπιού επεξεργασίας

Twitter

Ήταν ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα χαρακτηριστικά για τους χρήστες και τώρα θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα. Το Twitter ανακοίνωσε ότι εργάζεται για να επιτρέψει στους χρήστες να επεξεργάζονται τα tweets τους μετά τη δημοσίευσή τους. Η εταιρεία δήλωσε επίσης ότι είναι έτοιμη να δοκιμάσει το κουμπί επεξεργασίας με τους συνδρομητές του Twitter Blue τους “επόμενους μήνες”.

Ωστόσο, δεν είναι όλοι υπέρ αυτής της καινοτομίας. Για παράδειγμα, το 2018, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος του Twitter Jack Dorsey, ισχυρίστηκε ότι το κουμπί επεξεργασίας θα μπορούσε να επιτρέψει στους χρήστες να αλλάξουν το νόημα ενός tweet αφού αυτό έχει κοινοποιηθεί ευρέως. Η ίδια αντίληψη επαναλήφθηκε και το 2020.

Η πεποίθηση αυτή, ωστόσο, φαίνεται να έχει αλλάξει μετά το διορισμό του Parag Agrawal ως Διευθύνοντα Σύμβουλο. Μια άλλη ώθηση προς αυτή την κατεύθυνση έχει δοθεί από τον Elon Musk, ο οποίος, αφού εξαγόρασε μερίδιο 9,2% στην εταιρεία, ρώτησε τους οπαδούς του αν συμφωνούν με την εισαγωγή του “κουμπιού επεξεργασίας”, με το 73,4% να ψηφίζει υπέρ.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.