Το Twitter επιτρέπει τη δημιουργία GIF απευθείας στην εφαρμογή iOS

Twitter

Το Twitter ανακοίνωσε ότι κυκλοφορεί μια νέα λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες του iOS να δημιουργούν τα δικά τους GIF χρησιμοποιώντας την κάμερα της εφαρμογής.

Σύμφωνα με αναφορές μέσω του λογαριασμού υποστήριξης της πλατφόρμας, εκτός από την απλή ανταλλαγή GIF, οι χρήστες iPhone και iPad μπορούν πλέον να δημιουργούν τις δικές τους κινούμενες εικόνες μέσα στην εφαρμογή με λίγα απλά βήματα.

Οι χρήστες του iOS μπορούν τώρα να δημιουργήσουν τις δικές τους κινούμενες εικόνες μέσα στην εφαρμογή ακολουθώντας αυτά τα απλά βήματα:

  • Δημιουργήστε ένα νέο tweet
  • Επιλέξτε το εικονίδιο της κάμερας
  • Επιλέξτε την επιλογή “GIF”.
  • Δημιουργήστε το GIF για να το μοιραστείτε

Η εφαρμογή Twitter άρχισε πρόσφατα να δοκιμάζει νέες λειτουργίες στο iOS, όπως η λειτουργία “Dislike“, η οποία προφανώς θα είναι λίγο χρήσιμη, και η δυνατότητα να αποφασίσετε αν θέλετε να λαμβάνετε όλες τις απαντήσεις σε tweets ή μόνο τις σχετικές.

Αν και οι δύο τελευταίες λειτουργίες δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμες σε όλους τους χρήστες, είναι ήδη δυνατή η δημιουργία των δικών σας GIF σε συσκευές iOS.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.