Το Google I/O θα πραγματοποιηθεί στις 11-12 Μαΐου

Google I/O

Έχουμε επιτέλους την επίσημη ημερομηνία έναρξης του πολυαναμενόμενου Google I/O 2022: η εικονική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Μαΐου και θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τις πολλές καινοτομίες που θα παρουσιάσει η Google κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών.

Η εταιρεία, για άλλη μια φορά, αποφάσισε ως εκ τούτου να αναβάλει τη ζωντανή εκδήλωση ενδεχομένως για το επόμενο έτος. Ωστόσο, τόνισε ότι οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν όλα τα νέα του Google I/O μέσω της ιστοσελίδας io.google ή μέσω του καναλιού στο YouTube.

“Συνομιλήστε με τους Googlers, κάντε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα, αλληλεπιδράστε με την κοινότητα των προγραμματιστών και διευρύνετε τις τεχνικές σας γνώσεις. Κερδίστε σήματα Google Developer και πολυάριθμα εικονικά gadgets. Δημιουργήστε ένα avatar και αναζητήστε τα easter eggs. Δοκιμάστε νέα προϊόντα και λειτουργίες της Google μέσω μιας εμπειρίας sandbox”, επισημαίνει η εταιρεία.

Μετά την εκδήλωση στις 11 Μαΐου, όπου ο CEO της Alphabet και της Google, Sundar Pichai και πολυάριθμοι προγραμματιστές θα παρουσιάσουν τα σημαντικότερα νέα χαρακτηριστικά του Android, του Chrome και άλλων εφαρμογών, θα ακολουθήσει μια σειρά από συνεδρίες με εργαστήρια, σεμινάρια, εργαστήρια και άλλα.

Το Android 13 θα είναι το επίκεντρο της προσοχής στα κινητά τηλέφωνα

Προφανώς υπάρχει μεγάλη προσμονή για το Android 13, το νέο λειτουργικό σύστημα της Google για κινητά, το οποίο εμφανίστηκε ήδη πριν από μερικές εβδομάδες με τη μορφή Developer Preview με μεγάλο αριθμό νέων χαρακτηριστικών. Αναμένεται ότι θα δοθεί εκτεταμένη έμφαση στα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά που θα έρθουν τους επόμενους μήνες, σύμφωνα με το επίσημο χρονοδιάγραμμα το Android 13 αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του τρίτου και αρχές του τέταρτου τριμήνου.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.