Το Apple Arcade θα φτάσει τους 70 εκατομμύρια συνδρομητές μέχρι το 2025

Apple Arcade

Ο αναλυτής της JP Morgan, Samik Chatterjeeεκτιμά ότι ο αριθμός των συνδρομητών του Apple Arcade θα φτάσει τα 70 εκατομμύρια μέχρι το τέλος του 2025. Τα επόμενα χρόνια, το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα αναμένει ότι τα έσοδα της Apple από τις συνδρομές (συμπεριλαμβανομένου του Apple Music) θα αυξηθούν κατά 36% σε 8,2 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως.

Για τον Chatterjee, το 2025 το Apple Music και το Apple Arcade θα έχουν 180 εκατομμύρια συνδρομητές μαζί, εκ των οποίων τα 110 εκατομμύρια θα προέρχονται από το Apple Music και τα υπόλοιπα 70 εκατομμύρια από το Apple Arcade.

Μιλώντας για έσοδα, μέχρι το 2025 το Apple Music αναμένεται να αποφέρει έως και 7 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως, ενώ το Apple Arcade 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Πρόκειται για σημαντικά στοιχεία, τα οποία δείχνουν ότι η υπηρεσία είναι πιο επιτυχημένη από ό,τι θα περίμενε κανείς. Προφανώς η Apple γνωρίζει πώς να προσεγγίσει το δυνητικό της κοινό, εκτός των παραδοσιακών καναλιών όπου γίνεται λόγος για τα βιντεοπαιχνίδια. Εξάλλου, παρά τις προκαταλήψεις, η υπηρεσία της εταιρείας, μπορεί να υπερηφανεύεται για μερικούς αξιόλογους τίτλους όπως το Fantasian και το World of Demons.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.