Το A Plague Tale: Innocence θα αποκτήσει τη δική του τηλεοπτική μεταφορά

A Plague Tale: Innocence

Φαίνεται ότι η νέα μόδα στο Χόλιγουντ είναι να μεταφέρει κάποια βιντεοπαιχνίδια στη μεγάλη οθόνη. Και μετά από επιτυχίες όπως το Pokémon, Sonic, Lara Croft ή το Uncharted, τώρα έρχεται η σειρά άλλων μικρότερων αλλά αναμφίβολα πολλά υποσχόμενων τίτλων, όπως το A Plague Tale: Innocence.

Αυτό ανέφερε ο γαλλικός ιστότοπος Allocine, ο οποίος ανέφερε ότι ορισμένα αμερικανικά στούντιο παραγωγής που ενδιαφέρθηκαν για το έργο απορρίφθηκαν, για να παραμείνουν τα πράγματα κοντά στον ίδιο τον developer του παιχνιδιού, Asobo Studio, επιλέγοντας την τοπική εταιρεία παραγωγής Merlin Productions.

Δυστυχώς, οι λεπτομέρειες αυτής της προσαρμογής είναι μάλλον λιγοστές προς το παρόν, με τη μόνη επιβεβαίωση να είναι ότι θα έρθει σε μορφή σειράς και όχι ταινίας, με τη Focus Entertainment ως συμπαραγωγό, τον σκηνοθέτη Mathieu Turi (βοηθός σκηνοθέτη στο Inglourious Basterds) και μουσική επένδυση του Olivier Derivière που περιλαμβάνεται στο ίδιο το παιχνίδι. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες σχετικά με το καστ, το χρονοδιάγραμμα παραγωγής ή τον τόπο προβολής της σειράς.

Αυτό που φαίνεται ξεκάθαρο είναι η ιστορία της σειράς, η οποία θα ακολουθεί αρκετά στενά τα γεγονότα του παιχνιδιού A Plague Tale: Innocence, μεταφέροντάς μας στη Γαλλία του 14ου αιώνα και βασιζόμενη σε σκοτεινά, ατμοσφαιρικά σκηνικά, ακολουθώντας την περιπέτεια μετά το ξέσπασμα του Μαύρου Θανάτου και μιας τρομερής επιδημίας αρουραίων, καθώς και την καταδίωξη των στρατιωτών μιας κακόβουλης γαλλικής Ιεράς Εξέτασης. Όλα αυτά μέσα από μια αφήγηση που θα μας βάλει στην οπτική γωνία δύο παιδιών που βρίσκονται μόνα τους μπροστά στον κίνδυνο.

Έτσι, δεν είναι σαφές αν η σειρά θα φτάσει εγκαίρως για να προλάβει την κυκλοφορία του δεύτερου μέρους αυτού του παιχνιδιού, A Plague Tale: Requiem, που δεν έχει ακόμη συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά έχει ήδη προγραμματιστεί για το 2022.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.