Τι περιμένουμε να δούμε στο επερχόμενο Apple Event στις 8 Μαρτίου

Apple Event

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από την επίσημη ανακοίνωση του νέου Apple Event, και ήδη έχουν φουντώσει οι φήμες για τις νέες συσκευές της εταιρείας. Πολλές είναι οι απόψεις και οι εκτιμήσεις των αναλυτών για το ποιες μπορεί να είναι οι συσκευές που περιμένουμε από την Apple, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν και εκπλήξεις από την μεριά του αμερικάνικου κολοσσού. Πάμε να δούμε παρακάτω ποια μπορεί να είναι τα νέα “παιδιά” της Apple, τι να περιμένουμε από αυτά και πότε.

iPhone SE 2022

Apple Event

Μια από τις σχεδόν επιβεβαιωμένες ανακοινώσεις της εταιρείας, είναι το νέο iPhone SE. Πρόκειται για το μοντέλο SE 3 κατά σειρά ή αλλιώς για την SE 2022 έκδοση. Ανέκαθεν, τα iPhone SE χαρακτηρίζονταν ως οι πιο προσιτές προς το ευρύ κοινό συσκευές iPhone της Apple, μιας και το χαμηλό κόστος παραγωγής τους, επιτρέπει την χαμηλή τιμή πώλησης. Ωστόσο, στο νέο iPhone SE 2022 αναμένεται να δούμε 5G δίκτυο, τον πανίσχυρο A15 Bionic επεξεργαστή της εταιρείας καθώς επίσης και αντίστοιχο σχεδιασμό με το προηγούμενο μοντέλο.

iPad Air 2022

Apple Event

Έχοντας μια τεράστια γκάμα iPad στο ενεργητικό της, η Apple φαίνεται πως θα έρθει να προσθέσει ένα ακόμα μοντέλο, αυτό στην σειρά Air. Έτσι, λοιπόν, στις 8 Μαρτίου αναμένεται να δούμε το νέο iPad Air 2022 ή αλλιώς iPad Air 5 (κατά σειρά). Οι πρώτες εκτιμήσεις θέλουν την συσκευή της Apple να έρχεται με δίκτυο 5G, ορισμένα νέα χαρακτηριστικά, ωστόσο για μια ακόμα φορά θα δούμε αντίστοιχο σχεδιασμό με τα προηγούμενα μοντέλα. Ίσως η μεγαλύτερη είδηση για το συγκεκριμένο προϊόν, είναι πως οι οθόνες που θα φιλοξενούν τα νέα iPad θα προέρχονται από τα εργοστάσια της Samsung.

Mac Studio

Apple Event

Η είδηση ενός νέου Mac, που μάλιστα θα μοιάζει αρκετά στον σχεδιασμό με ένα Mac Mini, είναι ίσως η σημαντικότερη είδηση που αναμένουμε να επιβεβαιωθεί δια στόματος Apple, στο επερχόμενο event. Βάσει πληροφοριών, θα δούμε ένα προϊόν που θα εφοδιάζεται με έναν εκ των M1 Pro και M1 Max επεξεργαστών της εταιρείας, ενώ θα συνδυάζει κι άλλα δυνατά χαρακτηριστικά προκειμένου να καλύψει και τους πιο απαιτητικούς χρήστες. Περισσότερες πληροφορίες για το νέο Mac δεν έχουν γίνει διαθέσιμες και σίγουρα είναι ένα προϊόν που θα τραβήξει τα βλέμματα τις 8 Μαρτίου.

Ενημερώσεις λογισμικού

Apple Event

Όπως σχεδόν σε κάθε Apple Event, έτσι και σε αυτό, αναμένουμε και ορισμένες ενημερώσεις για το λογισμικό της Apple, καθώς επίσης και ενημερώσεις ασφαλείας για τις συσκευές της. Έτσι, λοιπόν, περιμένουμε να δούμε νέα για το επερχόμενο iOS 15.4 των iPhone, για το macOS Monterey 12.3 για τους Mac της εταιρείας, καθώς επίσης και την ενημέρωση watchOS 8.5 για τα wearables.

Το Apple Event έχει οριστεί για τις 8 Μαρτίου 2022, στις 20:00 η ώρα Ελλάδος. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση είτε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Apple, είτε μέσα από το κανάλι της στο YouTube.

Από μικρός χωμένος μέσα στον κόσμο της τεχνολογίας και του gaming. Του αρέσουν ανταγωνιστικά παιχνίδια για να βλέπει το όνομά του πρώτο στα leaderboards και πιστεύει ότι είναι μηχανικός υπολογιστών και φωτογράφος. Όσο υπάρχει Internet, θα είναι μόνιμα online.