Τα Reels έρχονται στο Facebook

Reels

Τα βίντεο έχουν γίνει αρκετά επιτυχημένα και η Meta, αφού έχει ήδη φέρει αυτό το είδος περιεχομένου στο Instagram, έφερε σήμερα τα Reels στο Facebook. Ειδικότερα, η λειτουργία αυτή είναι πλέον διαθέσιμη σε 150 χώρες, μόνο στην εφαρμογή για κινητά για iOS και Android.

Τα Facebook Reels περιλαμβάνουν αρκετές επιλογές που είναι ήδη διαθέσιμες στο αντίστοιχο Instagram, όπως τα Remixes και τη δυνατότητα κοινοποίησης σε Facebook Stories. Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ότι δοκιμάζει νέες διαφημίσεις, όπως banners. Τα Reels στο Facebook μπορούν να βρεθούν στα Feeds, στις Ομάδες και στο Watch.

“Τα βίντεο αντιπροσωπεύουν πλέον σχεδόν το μισό του χρόνου που περνούν οι άνθρωποι στο Facebook και το Instagram, και τα Reels είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μορφή περιεχομένου μας. Θέλουμε τα Reels να είναι ο καλύτερος τρόπος για τους δημιουργούς να γίνουν γνωστοί, να παραμείνουν σε επαφή με το κοινό τους και να κερδίσουν χρήματα. Θέλουμε επίσης οι άνθρωποι να μπορούν να βρίσκουν και να μοιράζονται σχετικό και ελκυστικό περιεχόμενο με εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο”, αναφέρει η Meta στην ανακοίνωσή της.

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση της εταιρείας, η οποία μιλάει επίσης για τις προσπάθειες της Meta να φέρει νέους τρόπους για τους δημιουργούς με σκοπό να κερδίζουν χρήματα από τα Reels (αν και προς το παρόν αυτό είναι δυνατό μόνο στη Βόρεια Αμερική).

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.