Η τελευταία ενημέρωση του Spotify προκαλεί διάφορα προβλήματα στο Android

Spotify

Μια πρόσφατη ενημέρωση της εφαρμογής Spotify για Android προκάλεσε μια σειρά προβλημάτων, συμπεριλαμβανομένης της ξαφνικής διακοπής της αναπαραγωγής της μουσικής και της εξαφάνισης των στοιχείων ελέγχου.

Σε διάφορα φόρουμ, χρήστες συσκευών Android έχουν αναφέρει δυσλειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της ξαφνικής εξαφάνισης της γραμμής αναπαραγωγής στο κάτω μέρος της εφαρμογής. Ωστόσο, η αιτία του σφάλματος είναι ακόμη άγνωστη, αν και το Spotify αναγνώρισε το πρόβλημα, το οποίο φαίνεται να επηρεάζει περισσότερο τις συσκευές με Android 12 και κάλεσε τους χρήστες να παράσχουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Εν αναμονή της επίλυσης του προβλήματος, η λύση για να ακούτε μουσική χωρίς προβλήματα θα μπορούσε να είναι η εγκατάσταση μιας παλαιότερης έκδοσης της εφαρμογής.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.