Η Sony ανακοίνωσε την εξαγορά της Firewalk Studios

Sony Firewalk Studios

Η Sony Interactive Entertainment ανακοίνωσε την εξαγορά της Firewalk Studios, η οποία αποτελεί το 20ο μέλος των PlayStation Studios.

Η ομάδα ανάπτυξης της Firewalk Studios, η οποία μέχρι πρότινος αποτελούσε μέρος της ProbablyMonsters (που είναι ανεξάρτητη εταιρεία παιχνιδιών), φαίνεται πως βρισκόταν ήδη σε συνεργασία με το PlayStation για τη δημιουργία μιας νέας, μη ανακοινωμένης multiplayer IP. Με την εξαγορά της από τη Sony όμως τώρα, τα πράγματα πρόκειται να βαδίσουν πολύ καλύτερα για το στούντιο.

Ο Hermen Hulst, ο επικεφαλής των PlayStation Studios, δήλωσε σχετικά με την εξαγορά της Firewalk Studios από τη Sony:

Το στούντιο μοιράζεται το πάθος μας για τη δημιουργία συναρπαστικών κόσμων που βασίζονται σε εξαιρετικό gameplay και θέλουμε να συνεχίσουμε να επενδύουμε στην αποστολή τους. Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Firewalk φέρνει την τεχνική και δημιουργική της εμπειρία στα PlayStation Studios, έτσι ώστε να βοηθήσει στην ανάπτυξη των live service υπηρεσιών και να προσφέρουμε κάτι πραγματικά ξεχωριστό για τους παίκτες“.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.