Πλέον μπορείτε να συνδέσετε τον λογαριασμό σας PSN με το Discord

Discord

Το Μάιο του περασμένου έτους, οι δύο εταιρείες ανακοίνωσαν ότι συνεργάζονται για να φέρουν τις υπηρεσίες τους πιο κοντά. Πλέον, οι παίκτες του PlayStation μπορούν να συνδέσουν τους λογαριασμούς τους στο PSN με το Discord.

Το Discord επιβεβαιώνει ότι από σήμερα, οι χρήστες του PlayStation Network θα μπορούν να συνδέσουν το λογαριασμό τους με την πλατφόρμα, προκειμένου να εμφανίζουν τη δραστηριότητά τους στα PS4 και PS5 στο προφίλ τους. Θα εμφανιστεί η δραστηριότητά σας στο PlayStation και θα σας επιτρέψει επίσης να μοιραστείτε το PSN ID σας, στο προφίλ σας στην πλατφόρμα.

Η επιλογή σύνδεσης θα κυκλοφορήσει σταδιακά από σήμερα σε όλες τις διαθέσιμες πλατφόρμες Discord σε Windows, macOS και iOS, Linux, Android και web.

Η Discord λέει ότι είναι «ενθουσιασμένη που συνεχίζει» τη συνεργασία της με το PlayStation, αν και δεν υπάρχουν ακόμη νέα για επίσημη εφαρμογή της για το PlayStation. Τουλάχιστον φέρνει τη δυνατότητα στα ίδια επίπεδα με την ενσωμάτωση στο Xbox.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερα σχετικά με την ενσωμάτωση του Discord στο PSN, καθώς και ορισμένες ωραίες δυνατότητες, στη σελίδα υποστήριξης της Sony.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.