Οι scalpers του PS5 ενδίδουν και αρχίζουν να πωλούν κονσόλες με μεγάλη έκπτωση

PS5

Η τρέχουσα γενιά κονσολών αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα και ένα από αυτά ήταν οι scalpers που εκμεταλλεύονταν το περιορισμένο απόθεμα των κονσολών για να αρπάξουν τις λίγες διαθέσιμες και να πουλήσουν σε υψηλότερη τιμή για να βγάλουν “εύκολα” χρήματα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για το PS5. Τώρα, όμως, οι scalpers φαίνεται να έχουν ηττηθεί, καθώς αρχίζουν να πωλούν τα PlayStation 5 σε μειωμένη τιμή.

Don’t even feel a little bit bad for them
by u/PetiteCanadianMilf in playstation

Τα αποθέματα του PS5, έχουν πλέον ομαλοποιηθεί και είναι αρκετά εύκολο να βρείτε μια κονσόλα. Ως εκ τούτου, οι scalpers δεν έχουν πλέον αρκετή επιρροή για να πουλήσουν τις μονάδες τους, ακόμη και σε κανονική τιμή. Εξάλλου, η αγορά από έναν scalper σημαίνει επίσης ότι δεν έχετε απόδειξη αγοράς και συνεπώς δεν έχετε τρόπο να επιστρέψετε την κονσόλα στο κατάστημα σε περίπτωση προβλημάτων.

Επομένως, υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες τα PS5 διατίθενται προς πώληση σε “χαμηλές” τιμές, όπως αποδεικνύεται από την ανάρτηση στο Reddit που βλέπετε παρακάτω. Κατά μέσο όρο, οι χρήστες του Reddit χαίρονται που οι scalpers αναγκάζονται να ξεπουλήσουν τις κονσόλες και δεν αποφεύγουν να τους προσβάλλουν.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.