Οι δημιουργοί του Ori and the Blind Forest κατηγορούνται για κακοδιαχείριση

Ori and the Blind Forest δημιουργοί

Οι δημιουργοί του Ori and the Blind Forest κατηγορούνται για τοξική συμπεριφορά και κακοδιαχείριση, εντός της εταιρείας που ανέπτυξε το παιχνίδι, Moon Studios.

Οι ιδρυτές της εταιρείας που εδρεύει στη Βιέννη, Thomas Mahler και Gennadiy Korol, λέγεται πως είχαν δημιουργήσει ένα περιβάλλον εργασίας, όπου ο καθένας μπορούσε να εκφράσει την άποψή του άφοβα. Ωστόσο, αυτό οδήγησε σε άσχημες συμπεριφορές, σύμφωνα με την αναφορά του Venturebeat.

Η Moon Studios απάντησε μακροσκελώς στο Venturebeat, διαψεύδοντας ουσιαστικά τις κατηγορίες και τονίζοντας ότι τα παραπάνω από 80 μέλη που εργάζονται στην εταιρεία κάνουν κάθε μέρα εξαιρετική δουλειά και ευημερούν. Προσθέτουν ότι θεωρούν πως η κατάσταση δεν είναι αντιπροσωπευτική ούτε για τα πρώην μέλη του studio. Στη συνέχεια της απάντησής τους μιλούν για το κλίμα που έχει καλλιεργηθεί στην εταιρεία, η οποία δεν έχει γεωγραφικά όρια.

Το αποτέλεσμα είναι δύο βραβευμένα παιχνίδια και μια ομάδα επαγγελματιών που προέρχονται από 40 διαφορετικές χώρες. Κλείνουν λέγοντας ότι συχνά πειράζουν ο ένας τον άλλο, γεγονός που ίσως μερικές φορές να έχει κάνει κάποιους να αισθανθούν άβολα.