Ο Microsoft Edge γίνεται καλύτερος…PDF reader

Microsoft Edge

Οι τελευταίες ενημερώσεις του Microsoft Edge, τον έχουν καταστήσει ιδανικό πρόγραμμα προβολής PDF, χάρη στις προηγμένες λειτουργίες που επιτρέπουν στους χρήστες να απαλλαγούν από τις εφαρμογές γραφείου τρίτων κατασκευαστών. Ακολουθεί μια σύνοψη όλων των χαρακτηριστικών που έχουν προστεθεί στο Edge με αυτό το σκεπτικό.

Εκτός από τις κλασικές λειτουργίες προβολής PDF, ο Edge σας επιτρέπει επίσης να επιλέξετε τη διάταξη δύο σελίδων και να εμφανίσετε προεπισκοπήσεις σελίδων στην πλευρική γραμμή και σας επιτρέπει να “ακούσετε το αρχείο” χάρη στη λειτουργία Read Aloud, η οποία απλώς διαβάζει το κείμενο. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε κείμενο ή σχόλια στο αρχείο, να επιλέξετε μεταξύ διαφορετικών στυλ για τη λειτουργία υπογράμμισης ή να προσθέσετε μια ψηφιακή υπογραφή.

Τα τελευταία χαρακτηριστικά του Microsoft Edge περιλαμβάνουν τη δυνατότητα προβολής όλων των ιδιοτήτων του αρχείου, όπως το μέγεθος, ο δημιουργός ή η ημερομηνία τροποποίησης, την εισαγωγή της λειτουργίας παρουσίασης και ένα κουμπί για την απόκρυψη όλων των σχολίων που έχουν γίνει στο αρχείο, όπως το επισημασμένο κείμενο ή τα σχόλια, με μία κίνηση.

Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά είναι ήδη διαθέσιμα στην τελευταία έκδοση του προγράμματος περιήγησης.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.