Ο Kojima τρολάρει στο Twitter για την υποτιθέμενη εξαγορά από τη Sony

Sony Kojima Productions

Ο Hideo Kojima απάντησε στις φήμες ότι η Kojima Productions πρόκειται να εξαγοραστεί από τη Sony, τρολάροντας στο Twitter. Δημοσίευσε το banner της προσθήκης του Death Stranding στους τίτλους του PlayStation Studios, χωρίς να το σχολιάσει με οποιονδήποτε τρόπο.

Με τον τρόπο αυτό, ενίσχυσε τις φήμες ότι η εξαγορά ήταν τελειωμένη υπόθεση. Κρίμα που στη συνέχεια δημοσίευσε ένα μήνυμα στα ιαπωνικά, στο οποίο επανέλαβε ότι η Kojima Productions παραμένει ένα ανεξάρτητο στούντιο ανάπτυξης.

Γιατί λοιπόν να προσθέσετε το παιχνίδι στο πανό; Υπάρχουν δύο πιθανότητες. Η πρώτη είναι ότι ο Kojima λέει ψέματα. Το οποίο, γνωρίζοντας τον χαρακτήρα του, δεν είναι εντελώς απίθανο. Βέβαια, δεν θα έβγαινε με μια τόσο κατηγορηματική δήλωση σε περίπτωση που η Kojima Productions ήταν πλέον μέλος του PlayStation Studios.

Η δεύτερη πιθανότητα είναι ότι το Death Stranding συμπεριλήφθηκε στο banner επειδή η Sony το χρηματοδότησε πλήρως, τόσο από άποψη παραγωγής όσο και μάρκετινγκ και κατέχει την πνευματική ιδιοκτησία, οπότε δικαίως θεωρεί ότι είναι δικός της τίτλος για να τον εμφανίσει όπως επιθυμεί.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.