Ο Jack Dorsey δεν θα είναι ξανά διευθύνων σύμβουλος του Twitter

Jack Dorsey

Ο Jack Dorsey δεν θα είναι ο διευθύνων σύμβουλος του Twitter μόλις αναλάβει ο Elon Musk: το ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω ενός tweet στο οποίο ανέφερε ότι “όχι, δεν θα ξαναγίνω διευθύνων σύμβουλος”. Σε μια άλλη περίπτωση, εξάλλου, ο Dorsey έγραψε ότι κανείς δεν πρέπει να κατέχει τη θέση του CEO του Twitter.

Εν αναμονή περαιτέρω εξελίξεων, το βέβαιο είναι ότι η ιστορία του Dorsey με το Twitter είχε σκαμπανεβάσματα. Το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας, μάλιστα, τον απέλυσε από τον ρόλο του διευθύνοντος συμβούλου το 2008, μόλις δύο χρόνια αφότου είχε συμβάλει στην ίδρυση του Twitter. Μετά από επτά χρόνια, επέστρεψε στη θέση αυτή, για να παραιτηθεί τον Νοέμβριο του 2021 για λόγους που δεν είναι απολύτως σαφείς.

Τον Dorsey διαδέχθηκε ο Agrawal, ο οποίος, σύμφωνα με φήμες, δεν αναμένεται να παραμείνει για πολύ στη θέση του CEO του Twitter. Υπό αυτή την έννοια, ωστόσο, δεν έχει γίνει καμία επίσημη ανακοίνωση. Θα πρέπει να περιμένουμε περισσότερο χρόνο.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.