Ο Hideo Kojima εργάζεται σε project για το PSVR 2

Hideo Kojima PSVR 2

Στις αρχές του έτους έγινε γνωστό ότι ο Hideo Kojima εργάζεται σε έναν AAA τίτλο, καθώς και σε ένα μικρότερο project, που φαίνεται πως θα είναι για το PSVR 2. Το δεύτερο project δε θα είναι open world, ούτε κάποιο shooter κατά πάσα πιθανότητα.

Ο AAA τίτλος που αναφέραμε παραπάνω θεωρείται από πολλούς πως θα είναι sequel του Death Stranding, του πιο πρόσφατου τίτλου του πασίγνωστου δημιουργού. Ειδικά από τη στιγμή που ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού ανέφερε σε συνέντευξή του ότι θεωρεί πως θα υπάρξει και δεύτερο Death Stranding, οι φήμες φούντωσαν. Ο δεύτερος τίτλος που ετοιμάζει η ομάδα του Kojima, όμως, έχει παραμείνει μυστήριο.

Σύμφωνα με διαρροή γνωστού leaker στο Twitter, ο Hideo Kojima είναι πιθανό να εργάζεται σε ένα παιχνίδι για το PSVR 2. Ο leaker υποστηρίζει ότι το εν λόγω project θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τη διακεκριμένη virtual reality expert, Celine Tricart. Η Tricart έχει εργαστεί στο παρελθόν σε ταινίες Transformers και έχει σκηνοθετήσει τα Lapse of Time και The Key. Μάλιστα, ένας χρήστης στο Twitter είδε ότι ο Kojima την ακολουθεί. Αυτό μπορεί να μην ακούγεται ως κάτι σημαντικό, αλλά αν λάβουμε υπόψη ότι ο Ιάπωνας δημιουργός ακολουθεί 204 άτομα στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αντιλαμβανόμαστε ότι ίσως να παίζει ρόλο αυτό.

 

Ο Kojima έχει εκφράσει στο παρελθόν το ενδιαφέρον του για το VR. Έχει εκφράσει επίσης την επιθυμία του να δημιουργήσει κάτι σε VR και ενδεχομένως το επερχόμενο PSVR 2 να είναι η ιδανική ευκαιρία για αυτόν.