Ο γνωστός Voice Actor βιντεοπαιχνιδιών Troy Baker προωθεί NFT’s

Troy Baker NFT's

Ο γνωστός voice actor βιντεοπαιχνιδιών Troy Baker, είναι η πιο πρόσφατη προσωπικότητα της gaming βιομηχανίας που έχει συνάψει συμφωνία με μια εταιρεία NFT. Ο ηθοποιός του The Last of Us, έγραψε στο Twitter την Πέμπτη ότι συνεργάζεται με τη Voiceverse NFT, η οποία ισχυρίζεται ότι θα επιτρέψει στους ανθρώπους να αγοράσουν φωνές AI ως NFT που μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε παιχνίδι.

Συνεργάζομαι με τη Voiceverse NFT για να εξερευνήσω τρόπους με τους οποίους μαζί θα μπορούμε να φέρουμε νέα εργαλεία σε νέους δημιουργούς για να δημιουργήσουν νέα πράγματα και να δώσουμε σε όλους την ευκαιρία να κατέχουν και να επενδύσουν στα IP που δημιουργούν“, είπε ο Baker. Προφανώς αναμένοντας την αντίδραση που θα προκαλούσε η ανακοίνωση, πρόσθεσε: “Όλοι έχουμε μια ιστορία να πούμε. Μπορείς να μισήσεις. Ή μπορείς να δημιουργήσεις. Τι θα είναι;

Τα NFT’s αποτελούν μοναδικές, μη ανταλλάξιμες μονάδες δεδομένων που είναι αποθηκευμένες σε ένα blockchain, οι οποίες ουσιαστικά επιτρέπουν στους χρήστες να κατέχουν, να αγοράζουν και να πωλούν ψηφιακά αντικείμενα, όπως αντικείμενα εντός παιχνιδιού ή έργα τέχνης. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της Voiceverse, ένα φωνητικό NFT θα δώσει στον αγοραστή του πρόσβαση σε μια μοναδική φωνή τεχνητής νοημοσύνης, την οποία στη συνέχεια θα “κατέχει“.

Φανταστείτε ότι μπορείτε να δημιουργήσετε εξατομικευμένα ηχητικά βιβλία, βίντεο στο YouTube, διαλέξεις ηλεκτρονικής μάθησης ή ακόμα και podcast με την αγαπημένη σας φωνή. Όλα χωρίς την ταλαιπωρία της πρόσθετης νομικής εργασίας. Αυτό επιτρέπει επίσης σε άτομα με περιορισμένους πόρους να έχουν πιο εύκολη πρόσβαση σε φωνές επαγγελματικής ποιότητας“, δήλωσε η Voiceverse.

Η εταιρεία λέει ότι 8.888 μοναδικά μοντέλα φωνής που δημιουργούνται από AI θα είναι διαθέσιμα αργότερα αυτόν τον μήνα. Οι ιδιοκτήτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν το Voiceverse Lab, ένα εργαλείο με βάση το web, για να δημιουργούν περιεχόμενο ήχου και βίντεο χρησιμοποιώντας αυτή τη φωνή. Ίσως δεν αποτελεί έκπληξη το ότι το tweet του Baker έχει λάβει εκατοντάδες αρνητικές απαντήσεις στο Twitter, με πολλούς να επισημαίνουν πώς η Voiceverse NFT, φαίνεται να συγκρούεται ακόμη και με το επάγγελμά του ως Voice Actor. Εσείς τι λέτε;

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.