Ο Elon Musk στοχεύει στην ακραία επέκταση της Tesla

Elon Musk

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τρίτο Master Plan της Tesla αναδύονται. Ο Elon Musk ανακοίνωσε στο Twitter ότι στοχεύει στην “ακραία επέκταση της Tesla” και ότι το επόμενο κεφάλαιο θα περιέχει νέες ενότητες για τις SpaceX, Tesla και The Boring Company.

Συνεχίζοντας, η αυτοκινητοβιομηχανία είχε δηλώσει προηγουμένως ότι ένας από τους στόχους της για το 2030 ήταν να κατασκευάζει περίπου 20 εκατομμύρια οχήματα ετησίως. Ωστόσο, είναι πιθανό η επέκταση που ανακοίνωσε ο Musk να περιλαμβάνει και νέες μεθόδους παραγωγής, απαραίτητες για να ξεπεραστούν τα παγκόσμια προβλήματα εφοδιασμού και όπως τόνισε ο ίδιος για να απομακρυνθεί η ανθρωπότητα από τα ορυκτά καύσιμα.

Όσον αφορά το δεύτερο σημείο, τις αναφορές της SpaceX και της The Boring Company, είναι πιθανό να πρόκειται είτε για νέες συνεργασίες μεταξύ των εταιρειών είτε για ένα εντελώς καινούριο σχέδιο. Σε κάθε περίπτωση, οι προσδοκίες για το τρίτο Master Plan έχουν ήδη εκτοξευθεί στα ύψη.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.