Νέο Xbox & Bethesda Games Showcase έρχεται τον Ιούνιο

Xbox & Bethesda Games Showcase

Η Microsoft επιβεβαίωσε τα σχέδιά της να φιλοξενήσει την παρουσίαση Xbox & Bethesda Games Showcase σε ύφος E3, τη Κυριακή 12 Ιουνίου.

«Αυτή η παρουσίαση θα περιλαμβάνει καταπληκτικούς τίτλους που προέρχονται από τα Xbox Game Studios, Bethesda και τους συνεργάτες μας σε όλο τον κόσμο. Το Xbox & Bethesda Games Showcase θα περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για τη μεγάλη γκάμα παιχνιδιών που θα κυκλοφορήσουν σύντομα στο οικοσύστημα του Xbox, συμπεριλαμβανομένων των επερχόμενων εκδόσεων για Game Pass σε Xbox και PC.» ανέφερε η εταιρεία.

Η παρουσίαση θα ξεκινήσει στις 20:00 ώρα Ελλάδος και θα μεταδοθεί σε περισσότερες από 30 γλώσσες μέσω YouTube, Twitch και Facebook.

Τέλος, ενώ η E3 2022 ακυρώθηκε, ο ιδρυτής των The Game Awards, Geoff Keighley, επιβεβαίωσε ότι η ψηφιακή εκδήλωσή του Summer Game Fest θα πραγματοποιηθεί όπως είχε προγραμματιστεί φέτος, στις 12 Ιουνίου.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.