Νέα ενημέρωση για την εφαρμογή Nintendo Switch Online

Nintendo Switch

Η Nintendo μόλις κυκλοφόρησε τη νέα ενημέρωση 2.0.0, για την εφαρμογή Switch Online. Το νέο update περιλαμβάνει μια πληθώρα αλλαγών, μεταξύ μερικών που οι χρήστες ζητούσαν καιρό τώρα.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, η νέα έκδοση της εφαρμογής θα περιλαμβάνει ένα νέο συνολικά σχεδιασμό της εφαρμογής, τη δυνατότητα να μπορείτε να δείτε ποιοι από τους φίλους σας είναι συνδεδεμένοι, τη δυνατότητα να αλλάξετε τις ρυθμίσεις κατάστασης σύνδεσης του προφίλ σας, ενώ παράλληλα θα μπορείτε να δείτε τον κωδικό των φίλων σας. Τέλος, υπάρχουν και άλλες μικρές αλλαγές που περιλαμβάνονται στην ενημέρωση.

Η εφαρμογή της Nintendo κυκλοφορεί εδώ και μερικά χρόνια και επιτρέπει στους παίκτες να χρησιμοποιούν το voice chat κατά τη διάρκεια του διαδικτυακού παιχνιδιού για ορισμένους τίτλους, καθώς και να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες που αφορούν συγκεκριμένα παιχνίδια. Η εφαρμογή Nintendo Switch Online είναι διαθέσιμη σε κινητά μέσω iOS και Android και η ενημέρωση 2.0.0 βρίσκεται επί του παρόντος διαθέσιμη και στις δύο πλατφόρμες.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.