Μάθαμε πότε έρχεται το επόμενο PlayStation Showcase

PlayStation Showcase

Σύμφωνα με τον γνωστό insider και δημοσιογράφο της gaming βιομηχανίας, Jeff Grubb, η Sony πρόκειται να διεξάγει ένα PlayStation Showcase κάποια στιγμή πριν από τα επερχόμενα καλοκαιρινά events.

Ο Jeff Grubb, ο οποίος έχει αναφέρει πολλές φορές στο παρελθόν ημερομηνίες για events πριν τις επίσημες ανακοινώσεις τους, δήλωσε πως το PlayStation Showcase της Sony, αναμένεται να λάβει χώρα πριν τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις που έχουν ήδη ανακοινωθεί. Αυτό περιλαμβάνει το Summer Game Fest που είναι προγραμματισμένο στις 8 Ιουνίου, το Xbox and Bethesda Showcase στις 11 Ιουνίου, καθώς και το Ubisoft Forward στις 12 Ιουνίου.

Ως εκ τούτου, αν ισχύει ο ισχυρισμός του Grubb, αναμένουμε το καθιερωμένο PlayStation Showcase της Sony, κάποια στιγμή πριν από το Summer Game Fest του Geoff Keighley. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το σχετικό tweet του δημοσιογράφου:

Τέλος, η δήλωση αυτή του Grubb έρχεται αμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωση της ESA, στην οποία η εταιρεία επιβεβαίωσε πως η E3 2023 ακυρώνεται, λόγω έλλειψης υποστήριξης από τους μεγάλους εκδότες του χώρου.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.