Η Konami σχεδιάζει να αλλάξει το όνομά της με την επέτειο των 50 χρόνων φέτος

Konami

Η Konami Holdings Corporation ανακοίνωσε τα σχέδιά της να αλλάξει την ονομασία της, κατά τη διάρκεια της 50ής επετείου της εταιρείας αργότερα φέτος. Το διοικητικό συμβούλιο συμφώνησε τη Πέμπτη να αλλάξει την εμπορική επωνυμία της εταιρείας σε Konami Group Corporation, με την επιφύλαξη της έγκρισης των μετόχων.

Εάν η κίνηση υποστηριχθεί στη γενική συνέλευση των μετόχων στα τέλη Ιουνίου, η αλλαγή αναμένεται να τεθεί σε ισχύ από την 1η Ιουλίου. Το τρέχον οικονομικό έτος της Konami σηματοδοτεί την 50ή επέτειο από την ίδρυσή της, το Μάρτιο του 1973.

Μεταξύ άλλων, η εταιρεία δήλωσε:

«Από την ίδρυσή της, η Εταιρεία έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της ως πρωτοπόρος στην ιαπωνική βιομηχανία ψυχαγωγίας και τώρα δραστηριοποιείται σε τέσσερις επιχειρηματικούς τομείς: Ψηφιακή Ψυχαγωγία, Ψυχαγωγία, Παιχνίδια & Συστήματα και Αθλητισμό».

«Στον εορτασμό της 50ης επετείου της Εταιρείας από την ίδρυσή της, θα αλλάξουμε την εμπορική επωνυμία, ώστε μαζί με τις εταιρείες του ομίλου της, να συνεχίσουμε να αντιμετωπίζουμε νέες προκλήσεις και να αγωνιζόμαστε για περαιτέρω ανάπτυξη ως βιώσιμη εταιρεία».

Τον προηγούμενο μήνα, όπως εντόπισε ένας χρήστης του Reddit, η Konami ενημέρωσε τα ιαπωνικά εμπορικά σήματα για αρκετά από τα παιχνίδια της, συμπεριλαμβανομένου και του Silent Hill.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.