Η Ubisoft θα εξετάσει όλες τις προτάσεις εξαγοράς

Ubisoft

Σε πρόσφατη τηλεδιάσκεψη, ο Yves Guillemot, ο CEO της Ubisoft, δήλωσε ότι η εταιρεία διαθέτει τους πόρους για να παραμείνει ανεξάρτητη, αλλά θα αξιολογήσει όλες τις προτάσεις εξαγοράς. Η δήλωσή του αναφέρθηκε από τον αναλυτή της βιομηχανίας βιντεοπαιχνιδιών Daniel Ahmad, γνωστότερο ως ZhugeEX.

Ο Ahmad επεσήμανε επίσης, ότι η απάντηση του Guillemot, η οποία δόθηκε σε ερώτηση ενός εκ των ατόμων που συμμετείχαν στην κλήση, είναι γενική και δε λέει και πολλά, διότι είναι η απάντηση που θα έδινε οποιοσδήποτε διευθύνων σύμβουλος, οποιασδήποτε εταιρείας σε παρόμοια συγκυρία. Εν ολίγοις, πρόκειται για την κλασική διπλωματική απάντηση, η οποία όμως παρουσιάζει ενδιαφέρον, με τη Ubisoft να γνωρίζει πως το μοντέλο της που βασίζεται στις πνευματικές ιδιοκτησίες και τα περιουσιακά στοιχεία είναι περιζήτητο για τις εταιρείες τεχνολογίας.

Πρέπει να πούμε ότι κατά την απόπειρα εξαγοράς της Ubisoft από τη Vivendi, ο ίδιος ο Guillemot ήταν αυτός που τόνισε πόσο σημαντική ήταν η ανεξαρτησία για την εταιρεία. Ποιος ξέρει τι έχει αλλάξει στο μεταξύ.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.