Η Tesla ξεκίνησε να δέχεται dogecoin για ορισμένα προϊόντα

dogecoin

Η Tesla άρχισε να δέχεται dogecoin για κάποια προϊόντα, ένα μήνα αφότου ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Elon Musk έκανε για πρώτη φορά την ανακοίνωση.

Το Dogecoin είναι το μόνο αποδεκτό νόμισμα για ορισμένα προϊόντα στο κατάστημα της Tesla, συμπεριλαμβανομένου του Cyberquad for Kids, το οποίο κοστίζει 12.020 doge. Άλλα είδη περιλαμβάνουν την αγκράφα Giga Texas για 835 doge και την Cyberwhistle για 300 doge. Μόνο η αγκράφα είναι σε απόθεμα αυτή τη στιγμή.

Ο Musk μοιράστηκε τα νέα σε ένα tweet.

Αλλά αυτό έγινε αφού ο συνιδρυτής της Dogecoin, Billy Markus και άλλοι οπαδοί της Tesla είδαν την αλλαγή στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Το Dogecoin εκτινάχθηκε στις ειδήσεις, με την τιμή του να αυξάνεται κατά 16% στα 0,20$ περίπου, σύμφωνα με το CoinMarketCap.

Ο Musk είναι μακροχρόνιος υποστηρικτής του dogecoin, ενός κρυπτονομίσματος με θέμα το ιαπωνικό Shiba Inu που ξεκίνησε ως αστείο το 2013.

Η Tesla άρχισε να δέχεται bitcoin ως πληρωμή για τα ηλεκτρικά της αυτοκίνητα τον Μάρτιο του περασμένου έτους, αλλά σταμάτησε το πρόγραμμα τον Μάιο λόγω ανησυχιών για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις του.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.