Η Sony ανακοίνωσε μια νέα αξαγορά

Sony

Σε μια κίνηση-έκπληξη, η PlayStation ανακοίνωσε μια σημαντική νέα εξαγορά, μια ομάδα που αποτελεί πλέον μέρος της οικογένειας της Sony.

Όπως αναφέρθηκε μέσω του PlayStation Blog, πρόκειται για την Haven Studios: το πρώτο νέο IP του στούντιο με έδρα το Μόντρεαλ για το PlayStation θα είναι μια εμπειρία multiplayer AAA.

“Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι η Haven Studios εντάσσεται επίσημα στο PlayStation Studios”, γνωστοποίησε ο Hermen Hulst.

“Η Jade Raymond φέρνει την πλούσια εμπειρία της από τις επιτυχίες της στη βιομηχανία και ένα μεταδοτικό πάθος για τη δημιουργία παιχνιδιών και η ηγετική ομάδα της Haven είναι μια εξίσου εντυπωσιακή ομάδα βετεράνων της βιομηχανίας που έχουν συνεργαστεί σε μερικά από τα μεγαλύτερα και πιο αγαπημένα παιχνίδια και franchises που πολλοί από εμάς απολαμβάνουμε ακόμα και σήμερα. Αρχίσαμε να συνεργαζόμαστε με την Jade και την ομάδα της στις αρχές του 2021, όταν ήταν στα πρόθυρα της ανακοίνωσης του σχηματισμού της Haven Studios. Από την πρώτη τους κυκλοφορία, έχουμε εμπνευστεί από το όραμα της Haven για τη δημιουργία μιας σύγχρονης εμπειρίας multiplayer που φέρνει τους παίκτες κοντά με θετικό και ουσιαστικό τρόπο”.

Επιπλέον, το μήνυμα συνεχίζει: “Είχαμε εμπιστοσύνη στη δημιουργική και τεχνική τους εμπειρία για την υλοποίηση ενός τόσο φιλόδοξου έργου και ήμασταν ενθουσιασμένοι που επενδύσαμε στο ταξίδι τους αναπτύσσοντας ένα νέο, πρωτότυπο IP για το PlayStation”.

“Στην επέτειο της επισημοποίησης της συνεργασίας μας, είναι ιδιαίτερα συναρπαστικό να τους καλωσορίζουμε επίσημα στην οικογένεια του PlayStation. Ανυπομονούμε να δούμε τι επιφυλάσσει το μέλλον για τα Haven Studios”, καταλήγει ο Hulst.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.