Η SEGA αποκάλυψε την ημερομηνία παρουσίασης του νέου της έργου

Sega

Η SEGA ανακοίνωσε στο Twitter ότι θα αποκαλύψει το νέο της έργο στις 3 Ιουνίου 2022 στις 14:00, χωρίς να αποκαλύψει τίποτα για τη φύση του. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν κάποιες ενδείξεις: η συνοδευτική εικόνα είναι ένα είδος σοκολατένιου τσουρεκιού που μοιάζει με ένα χειριστήριο του Mega Drive, ενώ το tweet αναφέρει ότι στην εκδήλωση θα παρευρεθούν οι Hiroyuki Miyazaki και Yosuke Okunari, οι οποίοι εργάστηκαν στα Sega Genesis Mini και Sega Ages.

Πιθανότατα, λοιπόν, πρόκειται για κάτι που σχετίζεται με το παρελθόν της SEGA. Μια νέα ρετρό κονσόλα; Πρέπει να πούμε ότι το Mega Drive έχει ήδη αξιοποιηθεί με διάφορους τρόπους, όπως μίνι κονσόλες και συλλογές, οπότε η SEGA μπορεί να αποφάσισε να κοιτάξει τις άλλες κονσόλες της, δηλαδή το Master System, το Saturn ή το Dreamcast.

Φυσικά, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η κονσόλα 16-bit ήταν η πιο επιτυχημένη του Ιάπωνα κατασκευαστή, οπότε είναι φυσικό να συνεχίζει να αξιοποιείται με κάποιο τρόπο.

Όπως και να έχει, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι μας περιμένει.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.