Η Samsung ίσως επιταχύνει τις ενημερώσεις του Android στην Ευρώπη

ενημερώσεις Android Samsung

Η Samsung έχει υπάρξει μια από τις κορυφαίες εταιρείες σε ό,τι αφορά τις έγκαιρες ενημερώσεις του Android, σε όλον τον -τεράστιο- στόλο από συσκευές που διαθέτει. Και φαίνεται πως στην Ευρώπη οι πελάτες της εταιρείας θα δέχονται τις ενημερώσεις γρηγορότερα από ποτέ.

Σύμφωνα με αναφορά του Galaxy Club, η Samsung θα αναπτύσσει firmware με ενοποιημένη CSC ταξινόμηση για όλα τα επερχόμενα κινητά της στην Ευρώπη. Αυτό ισχύει για τις 4G εκδόσεις των Galaxy A52, Galaxy Z Fold 3, Z Flip 3 και για όλα τα κινητά που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο έτος. Έτσι, στη συνέχεια η Samsung θα μπορέσει να φέρει νέες ενημερώσεις του Android σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες ταυτόχρονα, γεγονός που φυσικά θα είναι ευπρόσδεκτο, ειδικά στις χώρες στις οποίες έπρεπε να περιμένουν οι χρήστες περισσότερο. Με βάση όσα αναφέρει το Galaxy Club, όλες οι συσκευές που ανήκουν στις σειρές Galaxy S22, A53, A33 και A13 θα κυκλοφορήσουν με το “unified EUX identifier”.

Μένει να δούμε αν άλλες εταιρείες που επίσης χρησιμοποιούν το Android για τις συσκευές τους, θα επωφεληθούν από τη νέα προσέγγιση της κορεάτικης εταιρείας σε ό,τι αφορά στο λογισμικό. Επίσης, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν και πότε η Samsung θα κάνει κάτι ανάλογο και για τις χώρες εκτός Ευρώπης.