Η OPPO θα παρουσιάσει πρωτοποριακές τεχνολογίες στην MWC 2022

OPPO MWC 2022

Η OPPO ανακοίνωσε χθες την παρουσία της στην MWC 2022, που θα διεξαχθεί στη Βαρκελώνη μεταξύ 28 Φεβρουαρίου και 3 Μαρτίου. Στα πλαίσια του event θα παρουσιάσει τα τελευταία της προϊόντα, τις τεχνολογίες που αναπτύσσει για κινητά και τα επιτεύγματά της σε ό,τι αφορά στην επαυξημένη πραγματικότητα και το 5G.

Το booth της εταιρείας θα αποτελείται από πέντε μέρη κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Αυτά θα τιτλοφορούνται ως “Brand”, “Flagship”, “Smartphone Technology”, “5G” και “AR Ecosystem”. Από την εταιρεία αναφέρουν ότι σε αυτά θα περιλαμβάνονται διάφορες τεχνολογίες που θεωρούνται πρωτοποριακές για το χώρο των κινητών, οι οποίες θα “θέσουν νέα ρεκόρ στη βιομηχανία”, όπως τονίζουν. Εκτός αυτών, η OPPO θα δημιουργήσει έναν ψηφιακό χώρο μέσα από τον οποίο θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τις νέες τεχνολογίες της εταιρείας όσοι δε θα είναι παρόντες στην έκθεση δια ζώσης.

Τέλος, στα πλαίσια της MWC 2022 η OPPO θα μοιραστεί περισσότερα σχετικά με τις προσπάθειές της σε ό,τι αφορά στην προστασία του περιβάλλοντος και θα αναλύσει περισσότερο τη στρατηγική της στο κομμάτι αυτό. Όπως έχει ήδη αναφέρει, μέσα στο 2021 η εταιρεία κατόρθωσε να μειώσει κατά 95% τη χρήση πλαστικού στα κινητά της και έχει θέσει ήδη πιο μακροπρόθεσμους στόχους.