Η Microsoft ανακοίνωσε ότι το Xbox Cloud Gaming έχει πάνω από 10 εκατομμύρια παίκτες

Xbox Cloud Gaming

Ο διευθύνων σύμβουλος της Microsoft, Satya Nadella, ανακοίνωσε επίσημα τον αριθμό των παικτών που χρησιμοποιούν το Xbox Cloud Gaming: είναι πάνω από 10 εκατομμύρια χρήστες σε 26 χώρες παγκοσμίως. Ένα μεγάλο νούμερο για την πλατφόρμα που ξεκίνησε στα τέλη του 2020 (ως xCloud) και η οποία επιτρέπει την αναπαραγωγή της βιβλιοθήκης Xbox σε συσκευές Android, iOS και υπολογιστές.

Σε σύγκριση με άλλες παρόμοιες υπηρεσίες, η NVIDIA ανέφερε προηγουμένως ότι το “GeForce Now” συγκέντρωσε πάνω από 175 εκατομμύρια ώρες παιχνιδιού κατά τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του. Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ωστόσο, ενημέρωσε αυτό το στατιστικό στοιχείο λέγοντας ότι υπάρχουν πάνω από 12 εκατομμύρια παίκτες που χρησιμοποιούν την υπηρεσία (σε 70 χώρες).

Τέλος, απόλυτη σιωπή σχετικά με τα δεδομένα του Google Stadia. Μετά από σχεδόν τρία χρόνια, στην πραγματικότητα, δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα σχετικά με αυτό.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.