Η εταιρεία Thoma Bravo προσεγγίζει το Twitter με ενδιαφέρον εξαγοράς

Twitter

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Reuters, η εταιρεία Thoma Bravo ήρθε σε επαφή με την Twitter Inc για να εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη σύνταξη μιας προσφοράς εξαγοράς που θα ανταγωνιζόταν την προσφορά ύψους 43 δισεκατομμυρίων δολαρίων του διευθύνοντος συμβούλου της Tesla, Elon Musk, δήλωσαν την Παρασκευή άτομα με γνώση του θέματος.

Η Thoma Bravo, μια εταιρεία ιδιωτικών κεφαλαίων που είχε περισσότερα από 103 δισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία υπό διαχείριση στα τέλη Δεκεμβρίου, ενημέρωσε το Twitter ότι διερευνά το ενδεχόμενο να συνθέσει μια προσφορά, ανέφεραν οι πηγές.

Δεν είναι σαφές πόσο θα ήταν διατεθειμένη να προσφέρει και δεν υπάρχει βεβαιότητα ότι μια τέτοια ανταγωνιστική προσφορά θα υλοποιηθεί. Εκπρόσωπος της Thoma Bravo αρνήθηκε να σχολιάσει, ενώ εκπρόσωποι του Twitter δεν ανταποκρίθηκαν άμεσα σε αίτημα για σχολιασμό.

Η New York Post ανέφερε την Πέμπτη ότι η Thoma Bravo εξέταζε το ενδεχόμενο υποβολής προσφοράς για το Twitter.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.