Η Epic Games ανακοίνωσε ότι έχει πάνω από 500 εκατομμύρια ενεργούς λογαριασμούς

Epic Games

Η Epic Games έφτασε σε ένα μεγάλο ορόσημο για την πλατφόρμα της: η εταιρεία αποκάλυψε ότι υπάρχουν πάνω από 500 εκατομμύρια ενεργοί λογαριασμοί. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι το Epic Games Store ξεκίνησε μόλις τον Δεκέμβριο του 2018.

Η εταιρεία δεν ανέφερε τον “τύπο” των λογαριασμών που σχετίζονται με αυτή τη στατιστική, οπότε δεν γνωρίζουμε αν περιλαμβάνει προφίλ που χρησιμοποιούνται μόνο για παιχνίδια (για παράδειγμα, προφίλ που χρησιμοποιούνται μόνο για να παίζουν Fortnite) ή αν αφορά μόνο προφίλ που είναι εγγεγραμμένα στο Store.

Ωστόσο, το Store φαίνεται να είναι η ναυαρχίδα της εταιρείας: σύμφωνα με εσωτερικά έγγραφα που διέρρευσαν, η στρατηγική της δωρεάν διάθεσης ενός τίτλου κάθε δεύτερη εβδομάδα απέδωσε, καθώς περισσότεροι από 7 εκατομμύρια άνθρωποι δοκίμασαν το κατάστημα για πρώτη φορά όταν το GTA V προσφέρθηκε δωρεάν.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.