Η EA φέρεται να χτύπησε την πόρτα της Apple αναζητώντας αγοραστή

EA

Τον τελευταίο καιρό, η EA έχει απασχολήσει τα μέσα. Μετά την είδηση της αλλαγής του ονόματος του FIFA, η οποία στην πραγματικότητα ήταν στον αέρα εδώ και αρκετό καιρό, φέρεται να αναζητά αγοραστή και η Apple είναι (ή ήταν) στη λίστα των υποψήφιων.

Η είδηση, η οποία λέγεται ότι αναστάτωσε τον κλάδο, αναφέρθηκε από την ιστοσελίδα Puck, η οποία αποκάλυψε ότι η EA, ενθαρρυμένη από τη συμφωνία με την Blizzard, είχε έρθει σε επαφή ή την φλέρταραν διάφορες εταιρείες, μεταξύ των οποίων η Comcast (NBC), η Amazon, η Disney και η Apple.

Οι λεπτομέρειες των συνομιλιών δεν είναι διαθέσιμες προς το παρόν, αλλά σύμφωνα με φήμες, ο CEO της EA Andrew Wilson αναζητούσε μια συγχώνευση που θα του επέτρεπε να παραμείνει στην ηγεσία της εταιρείας ακόμη και μετά την εξαγορά. Οι εμπλεκόμενες εταιρείες δεν έχουν σχολιάσει την είδηση, αλλά αυτό που μπορεί να ειπωθεί είναι ότι, αν και η Apple έχει εισέλθει στον κόσμο των παιχνιδιών με το Apple Arcade, ένας τόσο σημαντικός ελιγμός στην αγορά δεν φαίνεται να είναι στο δυναμικό της.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.