Η Disney απολύει τον διευθύνοντα σύμβουλο και πρόεδρο της Marvel Entertainment

Disney

Σύμφωνα με τους New York Times, ο Isaac ‘Ike’ Perlmutter, ο οποίος ήταν πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Marvel Entertainment, μιας ξεχωριστής οντότητας από τα Marvel Studios, απολύθηκε από τη Disney. Η Marvel Entertainment, η οποία επικεντρώνεται κυρίως σε καταναλωτικά προϊόντα, προφανώς θα ενσωματωθεί σε άλλα τμήματα της εταιρείας.

Η διαχείριση της Marvel Entertainment από τον Perlmutter ήταν συχνά αμφιλεγόμενη, καθώς το στέλεχος προσπάθησε πρόσφατα, ανεπιτυχώς, να ταρακουνήσει το διοικητικό συμβούλιο της Disney. Ο Perlmutter ανέλαβε τη διοίκηση της Marvel Entertainment στα τέλη της δεκαετίας του 1990 και ήταν ο κύριος αρχιτέκτονας της πώλησης της Marvel Entertainment στη Disney, ύψους $4 δισεκατομμυρίων, το 2009.

Ο Perlmutter ήταν επίσης γνωστός για τις συγκρούσεις του με τον Kevin Feige των Marvel Studios, σε σημείο που ο διευθύνων σύμβουλος της Disney Bob Iger σχολίασε πρόσφατα ότι χρειάστηκε να παρέμβει για να τον αποτρέψει από το να απολύσει τον Feige το 2015. Την ίδια χρονιά, ο Perlmutter έχασε κάθε δημιουργικό έλεγχο στο τμήμα ταινιών της Marvel.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.